Výrobky

Jaký kryt na Samsung Galaxy J5 2017 je nejvhodnější

 

Silikonový nebo pryžový obal

Vytváří osobitý vzhled a chrání přístroj před poškozením z boku a na jeho zadní straně. Výhodou je velmi rychlá manipulace a možnost časté výměny podle nálady. Na trhu je totiž mnoho variant v nepřeberném množství barev, vzorů, textur, obrázků a motivů a ceny těchto výrobků jsou velice nízké. Na víkendovou párty nebo posezení v kavárně, na prázdninový výlet či procházku po městě můžete mít některý ze stylových krytů na Samsung Galaxy J5 2017 Módní mobil, a to buď velmi měkký a tenký, anebo silný a robustní, odolný proti poškození při pádu na zem.

telefon Samsung s pouzdrem

Velkou předností a zároveň jistou nevýhodou je absence krytu displeje. Výhoda spočívá v operativnosti, máte zkrátka mobil při ruce a ihned s ním můžete pracovat, zvláště výhodné to je, když je zastrčený v kapse nebo v kabelce. Zároveň však displej není chráněný, je sice výborně a rychle dostupný, ale velmi zranitelný. Proto se také tyto kryty vzájemně kombinují s tvrzeným kompozitním sklem odolným proti poškrábání a prasklinám.

Navlékací sáček, pouzdro nebo ponožka

Jde o základní variantu ochrany přístroje, která je spíše módní záležitostí. Není příliš praktická, protože musíte telefon celý vysunout z obalu a ten někam odložit. Tenké „ponožky“ příliš nechrání před pádem, ale proti poškrábání postačí. Proti pádu ochrání pouzdra z koženky, ale občas se stává, že mobil z ponožky v neočekávaném okamžiku vyklouzne. Tyto typy pouzder si pořizují většinou senioři.

telefon v silikonovém pouzdře

Flip (kniha)

Nejoblíbenější typ ochrany smartphonu, který jej obepíná ze všech stran. Obvykle se přístroj vloží do zadních desek, v nichž je napevno přidělán silikonový obal nebo plastový držák. Přední část desek se odklápí jako kniha buď do strany, případně směrem vzhůru podobně jako u poznámkového bloku.
Toto řešení je praktické a elegantní zároveň, materiál desek je obvykle koženkový, vypadá luxusně, ať už je jednobarevný, anebo s vzorovaným potiskem. Uvnitř bývají drobné výřezy ve formě kapsiček, kam lze vložit malé osobní doklady nebo poznámkový papír. Zadní kryt lze také ohýbat a vytvořit tím stojánek, čímž se telefon sklopí do vodorovné polohy a pohodlně se tak dají sledovat filmy nebo prohlížet fotografie.

Recommended Posts

Podnikání

Nenáročný skleník, který si oblíbíte

Mezi naše velmi oblíbené skleníky patří v současné době skleníkové přístavby. Je to celkem přirozené, protože se hodně upřednostňuje bydlení, ale s nabídkou menších pozemků. Na zahrádku poté nezůstává tolik volného místa, jak by si člověk přál. Skleník ke zdi se dá bez problémů namontovat na stěnu domu a v podstatě nepotřebujete tolik volného prostoru, […]

 
Podnikání

Papírové tašky s potiskem pro propagaci zdravé výživy

Některé online obchody potravin s rozvážkou do domácností se rozhodly jít cestou minimální ekologické zátěže a předávají zboží svým zákazníkům v papírových taškách. Prostě jim naloží ve skladu jogurt, sýr, květák, brambory, rajčata, pomeranče a celozrnný kváskový chléb do papírových tašek s potiskem, a spoléhají na zákazníky, kteří papírovou tašku nakonec rozumným způsobem zužitkují. Buď […]

 
Nezařazené

S ejakulací se dá pracovat

Dnes se dá pracovat s mnohými věcmi, a to dokonce i s ejakulací. Mnoho mužů se někdy setkalo s tím, že už to na ně přišlo, ale museli ještě počkat, protože jejich partnerka stále nedosáhla vrcholu. Najdou se i muži, kteří nepočkají, ale najdou se i ti, kteří ano i když to pro ně nemusí […]