Nezařazené

Dobít mobil nemusí být až tak obtížné

 


Každému, kdo vlastní chytrý telefon, nebo i jiný, starší typ, se čas od času stane, že si ho zapomenou dostatečně nabít nebo jsou prostě delší dobu mimo dosah elektrických zásuvek. Ať už patříte mezi ty, kterým se to stává často nebo těm, kterým jen ojediněle, může to způsobit nepříjemné komplikace. Na to, že jsme ve spojení s celým světem, nebo spíše s tím, který je propojen signálem, jsme si zvykli a je to pro nás naprostá samozřejmost a pak když dojde k tomu, že nám telefon hlásí, že je třeba ho nabít, a není kde, jsme v koncích.

jablko za mobilem

Jak a kde dobít?

Pokud se nacházíte v civilizaci a ne někde uprostřed divočiny, budete to mít jednoduché. Škoda, že nejdou použít běžné tužkové baterie, byli jsme zvyklí, že na ně funguje téměř cokoliv. Ale dnešní mobily jsou přeci jen trochu jinde. Ale rozhodně neházejte flintu do života, štěstí přeje připraveným .

Jestliže se nacházíte někde ve slunečných krajích, pak solární energii můžete využít, ale jen za předpokladu, že jste si pořídili solární nabíječku. Ideální na cesty v tropických částech světa.

Cesty jsou však nevyspitatelné a ne vždy nám přeje počasí, a tak kam nechodí slunce, přichází na řadu power banka, tedy takový malý, soukromý zdroj energie pro vlastní potřebu. Zvládne několik dobití, akorát nesmíte zapomenout ji před cestou nechat nabít. A pak už stačí jen jednoduché spojení pomocí kabelu.
focení oblohy

Při jízdě automobilem se dá dělat spousta věcí, tedy tou hlavní by mělo být věnovat se řízení, ale této činnosti rozhodně nebude bránit, pokud budete mít mobil připojený na zdroj napájení přímo ve vozidle.

Před samotnou koupí mobilního telefonu si soustřeďte také na to, jakou výdrž baterie má. Abyste zbytečně neplýtvali, nenechávejte zbytečně otevřené aplikace a zapnutý monitor.

A pokud některá z těchto rad selže? Není to konec světa, vrátíte se tak alespoň na chvíli do dob, kdy mobily byly dalekou hudbou budoucnosti.


Recommended Posts

Podnikání

Nenáročný skleník, který si oblíbíte

Mezi naše velmi oblíbené skleníky patří v současné době skleníkové přístavby. Je to celkem přirozené, protože se hodně upřednostňuje bydlení, ale s nabídkou menších pozemků. Na zahrádku poté nezůstává tolik volného místa, jak by si člověk přál. Skleník ke zdi se dá bez problémů namontovat na stěnu domu a v podstatě nepotřebujete tolik volného prostoru, […]

 
Podnikání

Papírové tašky s potiskem pro propagaci zdravé výživy

Některé online obchody potravin s rozvážkou do domácností se rozhodly jít cestou minimální ekologické zátěže a předávají zboží svým zákazníkům v papírových taškách. Prostě jim naloží ve skladu jogurt, sýr, květák, brambory, rajčata, pomeranče a celozrnný kváskový chléb do papírových tašek s potiskem, a spoléhají na zákazníky, kteří papírovou tašku nakonec rozumným způsobem zužitkují. Buď […]

 
Nezařazené

S ejakulací se dá pracovat

Dnes se dá pracovat s mnohými věcmi, a to dokonce i s ejakulací. Mnoho mužů se někdy setkalo s tím, že už to na ně přišlo, ale museli ještě počkat, protože jejich partnerka stále nedosáhla vrcholu. Najdou se i muži, kteří nepočkají, ale najdou se i ti, kteří ano i když to pro ně nemusí […]