Výrobky

Proč dřevěné přístřešky na auto začaly konkurovat garážím

 


i iv=“Content-Type“ content=“text/html; charset=UTF-8″>

Garáž je nákladná

Výstavba garáže vás i pÅ™i nejlepší snaze pÅ™ijde na nÄ›kolik stovek tisíc korun, musíte zapoÄítat výkopové práce, betonování základů, vyzdívku i zastÅ™eÅ¡ení, okna a dveÅ™e Äi vrata a to vÅ¡e vyžaduje znaÄnou finanÄní rezervu. Stavební práce budou trvat nÄ›kolik týdnů Äi mÄ›síců, bude to zkrátka rozdÄ›lávka, jak se říká, „až na půdu“.

auto na trávníku v přírodě

Teprve poté, co bude garáž zkolaudována, si možná vybavíte, že pÅ™ece jen nebylo nutné pouÅ¡tÄ›t se do takového projektu, když vlastnÄ› garáž nebudete vytápÄ›t, a vozidlo lze ochránit pÅ™ed povÄ›trnostními vlivy i docela jednoduchým dÅ™evÄ›ným přístÅ™eÅ¡kem na auto, zhotoveným z borového dÅ™eva. Čím se takový přístÅ™eÅ¡ek vyznaÄuje a proÄ je pro vÄ›tÅ¡inu zájemců plnÄ› dostaÄující?

model auta na mapÄ›

Stíní od sluneÄního záření – jeden z podstatných faktorů přístÅ™eÅ¡ků pro auta je zastínÄ›ní od slunce, sluneÄní paprsky (UV záření) totiž mají nepříznivý vliv na lak karosérie a mnohdy i na autoskla. Pokud je vůz dlouhodobÄ› vystaven slunci, lak zmatoví a ztrácí své původní vlastnosti. ZastÅ™eÅ¡ené dÅ™evÄ›né přístÅ™eÅ¡ky chrání pÅ™ed slunce spolehlivÄ›, pokud je umístíte na vhodnou svÄ›tovou stranu.

Chrání pÅ™ed deÅ¡tÄ›m, kroupami, snÄ›hem a ledem – důležité je, aby přístÅ™eÅ¡ek zabránil dopadu srážek na karosérii vozu, Äímž se výraznÄ› prodlužuje životnost vÅ¡ech souÄástek. Jakmile zajistíte, aby auto nebylo vystaveno deÅ¡ti Äi snÄ›hu, máte v podstatÄ› vyhráno. A postaÄí k tomu docela jednoduchá dÅ™evÄ›ná konstrukce a vůbec není nutná zdÄ›ná garáž.

DobÅ™e vypadá – nÄ›které garáže mohou být skuteÄnÄ› ze stavebního hlediska úÄelné a pÄ›kné, ale totéž svede i dÅ™evÄ›ný přístÅ™eÅ¡ek. StaÄí zvolit vhodnou povrchovou lazuru a vytvoÅ™it konstrukÄní projekt, který dobÅ™e zapadne do vaÅ¡eho typu obydlí. PřístÅ™eÅ¡ky lze doplnit zástÄ›nami, pergolou a popínavými rostlinami Äi jehliÄnany a ve finále to bude budit dojem, že vÅ¡e do sebe koncepÄnÄ› krásnÄ› zapadá.

Recommended Posts

Podnikání

Nenáročný skleník, který si oblíbíte

Mezi naše velmi oblíbené skleníky patří v současné době skleníkové přístavby. Je to celkem přirozené, protože se hodně upřednostňuje bydlení, ale s nabídkou menších pozemků. Na zahrádku poté nezůstává tolik volného místa, jak by si člověk přál. Skleník ke zdi se dá bez problémů namontovat na stěnu domu a v podstatě nepotřebujete tolik volného prostoru, […]

 
Podnikání

Papírové tašky s potiskem pro propagaci zdravé výživy

Některé online obchody potravin s rozvážkou do domácností se rozhodly jít cestou minimální ekologické zátěže a předávají zboží svým zákazníkům v papírových taškách. Prostě jim naloží ve skladu jogurt, sýr, květák, brambory, rajčata, pomeranče a celozrnný kváskový chléb do papírových tašek s potiskem, a spoléhají na zákazníky, kteří papírovou tašku nakonec rozumným způsobem zužitkují. Buď […]

 
Nezařazené

S ejakulací se dá pracovat

Dnes se dá pracovat s mnohými věcmi, a to dokonce i s ejakulací. Mnoho mužů se někdy setkalo s tím, že už to na ně přišlo, ale museli ještě počkat, protože jejich partnerka stále nedosáhla vrcholu. Najdou se i muži, kteří nepočkají, ale najdou se i ti, kteří ano i když to pro ně nemusí […]